Najznámejší rozprávkový detektív prichádza opäť do akcie! Podarí sa Scoobymu a jeho kamarátom úspešne vyriešiť ďalšiu záhadu? + VIDEO

Shaggy, Fred, Velma, Daphne a Scooby-Doo prichádzajú opäť do akcie! Pre azda najznámejšiu päticu rozprávkových detektívov je tentokrát pripravený skutočne tvrdý oriešok.

Animovaný film SCOOB!, ktorý od 23. júla 2020 vstúpi do slovenských kín ako celovečerná snímka určená pre celú rodinu, vyrozpráva napínavý príbeh o tom, ako sa pojašený pes spoznal so svojimi ľudskými kamarátmi a spoločne zažili dobrodružstvo väčšie, než si sami dokázali predstaviť.

Maskovaný hrdina Blue Falcon si najme Shaggyho a Scoobyho, aby zmaril úsilie zloducha Dicka Dastardlyho spôsobiť psiu apokalypsu.

Množstvo nepredvídaných okolností vytvorí zložitú spleť, ktorá vyústi azda do najväčšej záhady ich detektívnej kariéry. Podarí sa svojskej skupine zachrániť svet?

Pod režisérskou taktovkou Jána Strapca sa v slovenskom znení predstaví Marián Slovák ako Scooby-Doo a Miro Noga ako Shaggy.

Pridajú sa k nim Táňa Pauhofová (Velma), Bianka Bucková (Daphne), Michal Hallon (Fred), Daniel Fischer (mladý Shaggy), Dušan Cinkota (Blue Falcon) a Peter Kočiš ako záporák Dick Dastardly.

Snímku SCOOB!, ktorá predstavuje Scoobyho novej generácii divákov a diváčok, prinesie na plátna slovenských kín distribučná spoločnosť Continental film

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *