Ako dlho vydrží fungovať milostný trojuholník? Aj tie najmenšie detaily sa dozviete v novej českej komédii Chlap na striedačku + VIDEO

Scenár, kedy manželka odhalí milenku svojho manžela, už poznáme z mnohých filmových snímok. Trošku iná situácia, na akú sme už zvyknutí, nastane v novej českej komédii Chlap na striedačku.

Jeden muž v podaní Jiřího Langmajera a dve ženy (Ivana Chýlková a Lucie Žáčková) totiž medzi sebou uzavrú trošku netradičnú dohodu. Bude môcť netradičný pakt medzi manželkou a milenkou fungovať? Všetko až do najmenších detailov sa dozviete v slovenských kinách už aj dnes!

Pätnásť rokov vydatá Zuzana jedného dňa zistí, že jej manžel Jiří má už dlhšiu dobu pomer s inou ženou. Zuzana neváha, rozhodne sa svoju sokyňu Lenku navštíviť a dať jej neštandardnú ponuku. Navrhne jej, aby si starostlivosť o Jirku rozdelili a urobili tak z neho „chlapa na striedačku“. Lenka po prvotnom šoku súhlasí a obe ženy predstavia tento nový spôsob života Jirkovi. Vlastne ho skôr postavia pred hotovú vec – bude striedavo tráviť jeden týždeň s manželkou a druhý s milenkou. Čo sa všetkým na začiatku zdá byť perfektným riešením situácie, sa nakoniec môže stať hromadnou nočnou morou.

„Jiřího Langmajera poznám 20 rokov a v tej role som ho videl od začiatku. S Ivanou Chýlkovou a Luciou Žáčkovou sme sa profesijne stretli prvýkrát a musím povedať, že dohromady to s nimi bola krásna práca. Vďaka tomu, že nakrúcanie prebiehalo počas divadelných prázdnin, mali všetci čas, nikam sa nenáhlili a aj preto sme boli schopní nakrútiť film za neuveriteľných 19 dní.“ prezradil o prípravách filmu režisér Petr Zahrádka, ktorý má na svojom konte mimoriadne úspešné televízne projekty Doktor Martin, Nevinné lži, Súkromné pasce a mnohé ďalšie.

Okrem ústrednej hereckej trojice sa vo vedľajších úlohách predstavia aj také legendy českej kinematografia ako Iva Janžurová či Pavel Nový.

Romantickú komédiu Chlap na striedačku prináša od 13. februára 2020 na plátna slovenských kín distribučná spoločnosť Continental film.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *