Nové záhady a krkolomné hádanky čakajú na ich rozlúštenie! Legendárny Scooby-Doo sa vracia na filmové plátna!!!

Pozná ho už niekoľko generácií a jeho napínavé dobrodružstva držia pred televíznymi obrazovkami nielen deti, ale i dospelých. Legendárny Scooby-Doo je späť a vo svojom celkom prvom celovečernom animovanom kinofilme príde na plátna 14. mája 2020 a predstaví sa tak novej generácii fanúšikov, ktorá možno nepozná jeho obľúbené maškrty, či paradoxne strach z každého šuchnutia.

Ani v tejto novinke nebude chýbať zvyšok nerozlučnej partie, ktorá spoločnými silami vždy rozlúskne všetky tajomstvá a nástrahy. Podarí sa im to aj tentokrát?

Ako sa pes Scooby-Doo a jeho najlepší priateľ Shaggy prvýkrát stretli? Ako sa potom pridali k skupine mladých detektívov, aby utvorili zoskupenie známe ako Záhady s.r.o. (Mystery Inc.)? Odpovede nielen na tieto otázky nám už o niekoľko mesiacov prinesie filmová novinka s názvom SCOOB! Spoločne s uhladeným Fredom, sympatickou Daphne a hĺbavou Velmou za roky svojho pôsobenia vyriešili stovky prípadov a zažili množstvo dobrodružstiev. Teraz však budú musieť čeliť najväčšej záhade, s akou sa kedy stretli – ktosi sa pokúša vypustiť medzi ľudí démonického psa, strážiaceho podsvetie. Ak by sa mýtický Kerberos skutočne dostal na svet, „hafokalypse“ by nič nestálo v ceste. Ako sa s týmto mimoriadne náročným problémom popasuje rokmi ostrieľaná pätica?

Jedným z najznámejším detektívom na svete prepožičali v pôvodnom znení mnohé zvučné mená ako Zac Efron, Will Forte, Amanda Seyfried, Gina Rodriguez, Mark Wahlberg, Jason Isaacs a ďalší. V slovenských kinách bude film uvádzaný aj so slovenským dabingom. V ňom sa podarilo spojiť hercov, ktorí pred rokmi prepožičali hlasy rovnakým postavám kultového animovaného seriálu.

K svojim úlohám sa vráti Marián Slovák (Scooby-Doo), Miro Noga (Shaggy), Viktor Horján (mladší Shaggy) či Vanda Růžičková (Daphne). Pridajú sa k nim napríklad Dávid Hartl, Zuzana Porubjaková a ďalší. Do distribúcie snímku uvedie spoločnosť Continental film.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *