DC Comics odhaľuje ďalšiu stránku temného mesta Gotham! Vtáky noci a fantastický prerod jednej Harley Quinn boduje už aj v slovenských kinách + VIDEO

Pamätáte si na neprehliadnuteľnú priateľku legendárneho Jokera? Bláznivú Harley Quinn si zamilovali nielen priaznivci komiksov, ale i pomerne široké filmové publikum. DC Comics nám prináša jej nový príbeh z obdobia, začínajúcom čerstvo po rozchode s Jokerom a Harley Quinn sa už musí postarať sama o seba.

Začína sa tak nezabudnuteľná jazda, ktorú si môžete vychutnať vo filme Vtáky noci a fantastický prerod jednej Harley Quinn. Spoločne s ďalšími hrdinkami známymi ako Vtáky noci, budú musieť spoločne zachrániť dievča, ktorého život ohrozuje samozvaný kráľ podsvetia temného mesta Gotham.

„Najlepšia vec pre herca je, keď má s postavou otvorené možnosti. A s Harley Quinn si skutočne môžete dovoliť čokoľvek. Pri niektorých úlohách môžete hrať jedným či dvoma spôsobmi, no pri Harley to je skôr dvadsať spôsobov a každý dáva pri jej postave zmysel. Je to vážne oslobodzujúce, kreatívne a podnecujúce,“ prezradila herečka Margot Robbie, ktorá vo filme stvárnila postavu Harley Quinn.

Harley, Huntress, Black Canary a Renee Montoya spoja svoje sily, aby zastavili a porazili zločinca Romana Sionisa, ktorý je v komiksových predlohách známy aj ako Black Mask. Ten sa spolu so svojimi posluhovači pokúša nájsť za každú cenu dievča menom Cass a to aj keby mal celé mesto prevrátiť hore nohami.

„Zo všetkého najviac sa mi však páčil scenár. Dialógy boli inteligentné a veľmi dobre napísané. Bol som rád, že hrám hlavného zloducha, ktorému ide o kontrolu a moc, pričom si myslí, aký je múdry a úžasný. V skutočnosti je to ale hrozný a zlomyseľný chlap,“ povedal o postave Romana Sionisa skvelý herec Ewan McGregor.

Pod taktovkou režisérky Cathy Yan predviedli vo filme skvelé výkony i herečky Jurnee Smollett-Bell, Mary Elizabeth Winstead, Rosie Perez a vychádzajúci talent Ella Jay Basco.

Snímku Vtáky noci a fantastický prerod jednej Harley Quinn, ktorá je adaptáciou komiksových predlôh vydavateľstva DC Comics, prináša od 6. februára 2020 na plátna slovenských kín distribučná spoločnosť Continental film.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *