Bude to najdrsnejší horor budúceho roka? Kultová snímka Nenávisť sa dočká novej verzie + VIDEO

O kvalitách japonskej kinematografie netreba diskutovať so žiadnym fanúšikom hororov. Rovnako je na tom i skvelý horor Nenávisť z roku 2004, ktorý už dostal prívlastok „kultový“. Vzhľadom na tento úspech možno nikto nečakal, že práve táto snímka sa vôbed niekedy dočká novej verzie.

Podľa vyhlásení tvorcov filmu, bude snímka, ktorá vstúpi na plánta kín začiatkom roka 2020, oveľa strašidelnejšia ako originál. Dôležité bolo rozhodnutie štúdia Sony Pictures, ktoré producentom vyhovelo nakrúcať tento horor výlučne ako film pre dospelých.

“Tento film bude dokonalá hrôza,” stručne prezradil režisér Nicolas Pesce hneď potom, ako na  Comic Cone v New Yorku premietol niekoľko scén. Tie sa bez váhania dočkali skvelých reakcií, ktoré mnohých kritikov priviedli k otázke: Bude Nenávisť najdrsnejším hororom roku 2020? Pozrite si jeho prvý trailer aj vy a posúďte sami. Mimochodom, nechoďte hneď potom do vašej kúpeľne …

Tajuplný dom v sebe skrýva hrozivé tajomstvo. Býva v ňom pomstychtivý duch, ktorý každého, kto sa do domu odváži vstúpiť, potrestá hroznou a násilnou smrťou …

Novinku produkoval legendárny Sam Raimi (Evil Dead, séria Spider-Man s Tobeym Maguireom) a predstaví sa v ňom výnimočne talentované obsadenie. V hlavných úlohách sa ukážu anglická herečka Andrea Riseborough (Birdman), John Cho známy zo série Star Trek a thrilleru Pátranie, William Sadler (Iron Man 3) či kráľovná hororov Lin Shaye, ktorú si určite pamätáte z hororov Ouija alebo série Insidious. Režisérom Nenávisti je Nicolas Pesce, ktorý má na svedomí horory ako Piercing či Oči mojej matky.

Nový horor Nenávisť si budete môcť “vychutnať” už od 2. januára 2020. Na naše plátna ho prinesie distribučná spoločnosť Itafilm.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *