Film Annabelle 3: Návrat už desí divákov aj v slovenských kinách! Na jeho nakrúcaní však strašilo tiež!!! + VIDEO

Démonická bábika sa vracia na plátna kín v pokračovaní mimoriadne úspešnej hororovej série. Vo filme Annabelle 3: Návrat navyše prebudí duchov, spiacich v množstve artefaktov, ktoré sú bezpečne zamknuté u známych démonológov Warrenovcov. Podarí sa ich malej dcére Judy prežiť hrôzostrašnú noc?

Zlovestnú bábiku Annabelle zrejme netreba predstavovať. Predobraz má v reálnom svete, podobne ako manželia Warrenovci, ktorí sú hlavnými hrdinami hororovej ságy V zajatí démonov (The Conjuring).

Priamo do ich domova je zasadený príbeh, v ktorom sa Annabelle pokúsi oslobodiť spoza skla posvätenej vitríny a spolu s ďalšími démonmi rozpúta peklo.

Drobné dotyky pekelných síl údajne zažíval aj štáb počas nakrúcania filmu. Zrejme najčastejšie sa s nimi musela vysporiadať mladá herečka Mckeena Graceová, ktorá stvárňuje postavu Judy. V jej karavane nevysvetliteľne vypadávala elektrina, nachádzala otvorené dvere, ktoré mali byť zatvorené a v jednej z prázdnych miestností na pľaci našla spať nejasnú postavu.

Raz sa jej dokonca z ničoho nič spustilo krvácanie z nosa, ktoré prestalo, až keď opustila štúdio. Snímky z jej „insta” fotoaparátu vraj skončili celé čierne, vždy keď sa v zábere objavila bábika Annabelle. Herečka si napriek tomu intenzívne nakrúcanie pochvaľuje, keďže je veľkou fanúšičkou filmov ságy V zajatí démonov. „Vedela som, že to bude náročné, pretože sa tam veľa plače a kričí … v podstate počas celého filmu. Ale bola som úplne nadšená!”

Vo filme Annabelle 3: Návrat sa okrem bábiky vracajú aj Patrick Wilson a Vera Farmiga, ktorí stvárňujú manželov Warrenovcov.

Snímka je režisérskym debutom Garyho Daubermana, scenáristu predchádzajúcich príbehov o Annabelle, Mníške, ale napríklad aj ostatnej adaptácie knihy To. Snímku Annabelle 3: Návrat prináša do slovenských kín distribučná spoločnosť Continental film.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *