Blízke stretnutie tretieho druhu s najobľúbenejším ovčím stádom v Shaunovom celkom novom filmovom dobrodružstve v slovenských kinách už tento rok! + VIDEO

Čudesné svetlá nad pokojným mestečkom Mossingham oznamujú príchod záhadného návštevníka zo vzdialenej galaxie … Na neďalekej farme Mossy Bottom Farm zatiaľ Ovečka Sahun nič netuší, pretože má plné ruky práce s geniálnymi nápadmi, ako si znova vystreliť z farmára a rozhnevať Bitzera.

Čoskoro však jedna mimozemská výmyselníčka neďaleko farmy havaruje, Shaun sa rýchlo chytí novej príležitosti a vyráža na intergalaktickú misiu na záchranu malej návštevníčky pred diabolskou vládnou organizáciou, ktorá sa ju snaží zajať a zneužiť pre svoje nekalé ciele. Podarí sa Shaunovi a jeho stádu odvrátiť Farmageddon na farme Mossy Bottom?

Držte si klobúky, vydávame sa na vzrušujúce, dojemné sci-fi dobrodružstvo z Mossy Bottom Farm a to až do hlbokého vesmíru. Cesta tam vedie cez autoumývačku!

Ovečka Shaun vo filme: Farmageddon nadväzuje na obrovský úspech prvého filmového dielu Ovečka Shaun vo filme, ktorý celosvetovo zarobil cez 106 miliónov dolárov.

Producentmi sú opäť AARDAM a STUDIOCANAL. Spoločnosť STUDIOCANAL bude tiež film na jeseň 2019 distribuovať vo všetkých distribučných územiach Veľkej Británie, Francúzska, Nemecka, Austrálie a Nového Zélandu.

Réžie filmu sa ujali Richard Phelan a Will Bechcer, scenár napísali Jon Brown a Mark Burton, produkoval Paul Kewley s výkonnými producentmi Markom Burtonom a Richardom Starzakom, Peterom Lordom, Nickom Parkom a Davidom Sproxtonom.

Filmovú novinku prinesie od 17. októbra 2019 na plátna slovenských kín distribučná spoločnosť Continental film.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *