Nový Spider-Man to odpálil slávnostnou premiérou! Ukázali sa na nej Fašiang, Króner, Cinkota a ďalší … + VIDEO

Na premiére novinky Spider-Man: Paralelné svety sa ukázali viaceré slovenské celebrity. Nová komiksovka Spider-Man: Paralelné svety dnes patrí medzi Slovákmi medzi tie obľúbené. Pár stoviek šťastlivcov však malo možnosť film vidieť už v predstihu, a to na slávnostnej premiére v multiplexe CINEMAX v bratislavskom BORY MALL. Na červenom koberci sa objavili herci, hviezdy slovenského YouTube a ďalšie známe tváre. Kto nechýbal na premiére nového Spideyho?

Nový Spider-Man to odpálil slávnostnou premiérou! Ukázali sa na nej Fašiang, Króner, Cinkota a ďalší …

Kamery a fotoaparáty si najviac všímali populárnych hercov, z ktorých väčšina pracovala na slovenskej verzii filmu. Hoci Spider-Manov je v novom filme až šesť, herec Dušan Cinkota na otázku, koho vo filme dabuje, odpovedal s úsmevom: „Spider-Mana, toho pravého.”

Okrem neho sa na premiére ukázali aj herečka Vanda Ružičková, či miláčik slovenských diváčok, Marek Fašiang spolu s manželkou a deťmi, ktorí vo filme tiež dabujú.

Cenu za najväčšieho fanúšika by mal dostať určite herec a režisér Jakub Króner, ktorý režíroval slovenský dabing a prepožičal hlas hlavnej postave – mladému Spider-Manovi Milesovi Moralesovi.

Króner totiž počas večera ani na moment nevyzliekol mikinu s logom pavúčieho hrdinu. Spolu s Krónerom sa na premiére objavili aj reperi Strapo a Moloch, ktorých hlasy budete môcť tiež v novom filme počuť.

Premiéru si nenechal ujsť ani scenárista a producent Andy Kraus. Tínedžerov a školákov zas najviac zaujala prítomnosť slovenských youtuberov.

Online hviezdy Selassie, Lukáš Frlajs či Asimister boli z filmu úplne nadšení a niekoľko hodín po premiére ho ešte rozoberali vo VIP zóne kina na súkromnej párty. Ich nadšeniu sa však nedá čudovať, keďže zahraničné kritiky ho označujú za najlepší animovaný film roka.

Jedinečný animák Spider-Man: Paralelné svety, prináša na plátna slovenských kín distribučná spoločnosť Itafilm

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *