Štýlové pánske tričko a bohatý kozmetický balíček! Súťažte s filmom Hunter Killer: Neviditeľný zabijak ešte dnes!!!

Akčný triler Hunter Killer: Neviditeľný zabijak s Gerardom Butlerom v hlavnej úlohe vracia na plátna žáner ponorkových trilerov plných akcie, osobných drám a napätia. Budúcnosť svetového poriadku leží v hlbinách Severného ľadového oceánu, kam práve mieri špeciálna útočná ponorka, aby ovládla chladné vody. Ale nie je sama. V ďalších úlohách sa predstavia Gary Oldman, Common a Michael Nyqvist.

Štýlové pánske tričko a bohatý kozmetický balíček! Súťažte s filmom Hunter Killer: Neviditeľný zabijak ešte dnes!!!

Hunter Killer, označenie pre útočnú ponorku s jediným cieľom – nájsť protivníka a zlikvidovať. Je to tichý zabijak a špeciálna jednotka v širokom svete pod hladinou.

Severný ľadový oceán je miestom, kde studená vojna medzi západom a Ruskom nikdy neskončila. Mimo dosahu ľudských očí tu prebiehajú nebezpečné hry, provokácie a dokazovanie sily.

Najmodernejšie nukleárne ponorky na oboch stranách majú nepriateľa odstrašiť od útoku, ktorý by mal za následok rovnako strašnú odvetu. Hry ale skončili! Ruská ponorka pod hladinu pošle bez varovania svojho soka na dno.

Nad hladinou potom zmizne ruský prezident a velenia nad armádou aj nukleárnym arzenálom sa ujíma nebezpečný generál s túžbou svoju mocnú armádu konečne použiť.

M magazín.sk v spolupráci s distribučnou spoločnosťou Bontonfilm, vám prináša pri príležitosti uvedenia filmu Hunter Killer: Neviditeľný zabijak do slovenských kín, súťaž o kozmetický balíček a pánske tematické tričko. Ako sa do súťaže zapojiť?

Stačí veľmi jednoducho splniť 3 základné podmienky:

  1. Staňte sa fanúšikom facebookovej stránky M magazín.sk tak, že jej dáte svoj LIKE „Páči sa mi to“
  2. Verejne zozdieľajte článok so súťažou, aby bol medzi vašimi príspevkami všetkým viditeľný
  3. Do komentára pod článok nám napíšte, ktorú z hodnotných cien by ste radi vyhrali

POZOR !!!!!

Súťaž prebieha do nedele 4. novembra 2018! Všetkým súťažiam želáme veľa šťastia!

4 komentáre

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *