Venoma videlo na Slovensku už takmer 50 000 divákov!!! Ste medzi nimi aj vy? + VIDEO

Slovenské kiná ovládla drsná marvelovka Venom. Film o novinárovi Eddiem Brockovi, ktorého ovládne krvilačný symbiont Venom, bol pre mnohých fanúšikov najočakávanejším filmom jesene. Tí sa konečne dočkali a môžu si vychutnať herecké umenie Toma Hardyho už aj v slovenských kinách. A vyzerá to tak, že svojej povesti neostal nič dlžný. Akčnú komiksovku totiž v slovenských kinách videlo počas prvých premietacích dní už 49 650 divákov. Ste medzi nimi aj vy?

Venoma videlo na Slovensku už takmer 50 000 divákov!!! Ste medzi nimi aj vy?

Venom láme rekordy návštevnosti aj celosvetovo. Od premiéry zarobil neuveriteľných 205 miliónov dolárov, čo pre film znamená najúspešnejší októbrový kinovíkend v histórii kinematografie.

Fanúšikovia aj recenzenti na filme oceňujú fantastický výkon Toma Hardyho, skvelú kombináciu akcie a humoru a fakt, že na rozdiel od filmov ako Avengers či Justice League, Venom funguje ako úplne samostatný celok.

Ak teda máte v hlave zmätok zo všetkých superhrdinov, ktorých príbehy sú prepojené, pri Venomovi sa báť nemusíte.

A malé odporúčanie na záver – po skončení filmu sa z kinosály zbytočne neponáhľajte. Venom má pre vás počas záverečných titulkov prichystané až dve prekvapenia!

Akčnú komiksovku Venom s Tomom Hardym si môžete v slovenských kinách vychutnať práve teraz! Na naše plátna ju prináša distribučná spoločnosť Itafilm!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *