Čo rozpútali, už nedokážu zastaviť!!! Hrozivý hororový príbeh štyroch tínedžeriek a Slender Mana v slovenských kinách už čoskoro! + VIDEO

„Slender Man je príbeh štyroch tínedžeriek, ktoré sú zvedavé, no následný sled udalostí nedokážu zastaviť,” hovorí režisér SylvainWhite. „Jednej noci sa rozhodnú vyvolať Slender Mana,” hovorí Joey King. “Samozrejme si nemyslia, že sa im to podarí. No asi o týždeň začnú vnímať zvláštne drobnosti, ktoré narastajú. Je to naozaj mrazivé. Pozorujete štyri veľmi blízke kamarátky a ako sa ich svet začína rúcať a zachváti ho panika.”

Čo rozpútali, už nedokážu zastaviť!!! Hrozivý hororový príbeh štyroch tínedžeriek a Slender Mana v slovenských kinách už čoskoro!

„Poznajú sa veľmi dlho. Spája ich túžba opustiť rodné mesto a nájsť niečo lepšie. Nuda ich súčasných životov podnieti ich zvedavosť a cez Slender Mana spoznajú svoj skutočný osud,“ dopĺňa White. Producentka Sarah Snow spomína na hľadanie vhodného režiséra: „Najväčšou výzvou bolo nájsť niekoho, kto pochopí skutočnú náturu Slender Mana a dokáže zobraziť, aký je naozaj desivý. Keď nám Sylvian poslal svoju predstavu, okamžite sme vedeli, že sme našli režiséra.“ Čo o filme hovorí režisér Sylvain White: „Filmu som sa snažil dať trochu európsky nádych, až pocit nezávislej produkcie. Zároveň je tam však cítiť čistý strach a horor, a tiež trochu surrealizmu. Všetko to do seba skvele zapadlo.“

Herecké obsadenie: Joey King (Wren)

19-ročná herečka, modelka a speváčka patrí medzi najvyhľadávanejšie mladé talenty Hollywoodu. Už ako dieťa sa objavila vo filmoch Bláznivá hlúpa láska či Temný rytier a aktuálne ju môžete vidieť v kinách vo filme Vo veľkom štýle či na Netflixe v hite TheKissingBooth. Zahrala si tiež v seriáli Fargo. Pred účinkovaní v horore Slender Man si zahrala vo filme V zajatí démonov rovnakého žánru. Najbližšie sa objaví vo filmoch BetweentheEarth and Skyči Zeroville.

Julia Goldani Telles (Hallie)

Herečku najviac preslávila úloha WhitneySolloway v seriály TheAffair.Zahrala si tiež v GilmoreGirls: A Year in theLifea najbližšie sa objaví vo filmoch LooksThatKillalebo TheSpaceBetween. Julia je absolventkou Školy amerického baletu.

Jaz Sinclair (Chloe)

Mladá herečka debutovala postavou Angely v tínedžerskom hite Papierové mestá. Po tomto úspechu sa predstavila aj vo filme WhenTheBoughBarksa v netflixovejantalógiíEasy. Pre Netflix tiež nakrúca film TheChillingAdventures of Sabrina.

Annalise Basso (Katie)

Neprehliadnuteľná ryšavka má podobne ako jej kolegyňa Joey King skúsenosti s hororovým žánrom. Pred účinkovaním v Slender Manovi sa objavila v horore DarkHouse, Oculusči Ouija: Origin of Evil. Okrem toho si zahrala v oceňovanej dráme Toto je náš svet (orig. CaptainFantastic) s Viggom Mortensenom.

Javier Botet (Slender Man)

Svetoznámy herec, ktorého preslávilo najmä stvárnenie rôznych hororových a fantasy postáv. Hral napríklad vo filmoch Crimson Peak, TheRevenant, V zajatí démonov 2, Alien: Covenant, TO či Insidious: Posledný kľúč. V roku 2019 sa objaví aj v horore TO 2.

Horor Slender Man prináša od 23.8.2018 na plátna slovenských kín distribučná spoločnosť Itafilm

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *