Česko-slovenská komédia Jedeme na teambuilding žne po prvých týždňoch mimoriadne úspechy + VIDEO

U českých susedov nová drzá česko-slovenská komédia Jedeme na teambuilding žne po prvých týždňoch mimoriadne úspechy, keď ju od premiéry na konci decembra videlo už viac než 100 000 divákov. Pred pár dňami sa konala aj slovenská slávnostná premiéra a poriadne otestovala, koľko smiechu znesú slovenské kiná. 

Bránice divákov dostali skutočne zabrať. Zaslúžený potlesk rozosmiateho publika si naživo užívali aj filmový štáb a dobre naladení hviezdni protagonisti Jakub Prachař, Vojta Kotek, Evelyn Kramerová, Richard Autner, Samo Procházka, Bekim, Robo Jakab a ďalší.

„Preto sme to robili. Endorfínov skrátka nikdy nie je dosť,“ povedali so žiarivým úsmevom režisérka Zuzana Marianková a producentka Petra Polnišová. Kreatívny tím nedávno do našich kín priniesol komédiu Známi neznámi, ktorá sa stala najúspešnejším slovenským filmom roku 2021. Na ďalší úspech si trúfajú siahnuť aj s touto politicky nekorektnou novinkou, ktorej nič ľudské nie je cudzie.

Na filmovom teambuildingu sa stretnú štyri regionálne tímy z Prahy, Brna, Teplíc a zo Slovenska. „Regionálne stereotypy sú pre komédiu veľmi vďačná téma. Našim zámerom bolo spojiť komikov z oboch našich krajín, aby vzniklo niečo, na čom sa dokážu zasmiať všetci,“ približujú tvorcovia.

Srandu si film robí aj z korporátnej firemnej kultúry a ak ste niekedy boli na teambuildingu, musí vám byť jasné, že s odviazanou kravatou sa parádne odviažu aj všetci zamestnanci.

Takže kind reminder, prvá slovenská mládeži neprístupná komédia Jedeme na teambuilding, je už v kinách! A ktovie, možno v postavách spoznáte aj svojich šéfov či kolegov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *