Strhujúci príbeh podľa svetoznámeho knižného bestselleru prichádza do kín vo svojej sfilmovanej podobe + VIDEO

Film sleduje osud mladej Kye, ktorú v detstve opustila celá jej rodina. Vďaka svojej vynaliezavosti a sile dokázala prežiť na vlastnú päsť v tajomných močiaroch Severnej Karolíny.

Po nešťastnej udalosti spojenej s jej bývalou romantickou známosťou, sa stáva hlavnou podozrivou v komplikovanom vyšetrovaní. Dôkazov proti jej nevine je naozaj veľa.

Kde raky spievajú rozpráva príbeh Kyi, opusteného dievčatka, ktoré na vlastnú päsť vyrástlo v nebezpečných močiaroch Severnej Karolíny. Príbehy o „dievčati z močiara“ prenasledovali obyvateľov Barkley Cove počas mnohých rokov a čoraz viac izolovali bystrú a nezlomnú Kyu od spoločnosti.

Kya sa otvorí novému a nepoznanému svetu po tom, čo spozná dvoch mladých mužov z mesta. Keď však jedného z nich objavia mŕtveho, stáva sa hlavnou podozrivou. Verdikt k prebiehajúcemu prípadu je časom iba viac nejasný, keďže močiar skrýva viac tajomstiev ako sa najprv zdalo.

Už 29. septembra 2022 sa dočkáme dramatického thrilleru od producentky Reese Whiterspoon s Daisy Edgar-Jones v hlavnej úlohe. Ide o filmovú adaptáciu rovnomennej knižnej senzácie z pera spisovateľky Delie Owens.

Film na plátna slovenských kín prináša distribučná spoločnosť Itafilm

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *