Na svetovej premiére filmu Krotitelia duchov: Dedičstvo nechýbali ani hrdinovia z pôvodných filmov spred tridsiatich rokov + VIDEO

Očakávaná filmová snímka Krotitelia duchov: Dedičstvo už tento mesiac vstúpi aj do slovenských kín. Pri tejto príležitosti vám prinášame zábery zo svetovej premiéry filmu, ktorá prebehla v AMC Lincoln Square Theater v New York City.

Asi najočakávanejšie bolo opätovné stretnutie už legendárnych hercov, ktorí zažiarili v pôvodných filmoch spred tridsiatich rokov, o ktorom si mnohí mysleli, že už nikdy nenastane. Bill Murray, Dan Aykroyd a Ernie Hudson sa tak popri mladých filmových hrdinoch opäť raz stretli ako neopakovateľní krotitelia duchov.

V 80. rokoch toto úžasné dobrodružstvo, ktoré ovplyvnilo niekoľko generácií, priniesol na strieborné plátna po celom svete rodák z bývalého Československa – Ivan Reitman. Ten nás však 12. februára 2022 opustil a snímka Krotitelia duchov: Dedičstvo bola posledným filmovým projektom, na ktorom spolupracoval. Na tomto počine sa však podieľal spolu so svojim synom, Jasonom Reitmanom, ktorý po svojom otcovi prevzal režisérsku stoličku, aby priniesol svetu pokračovanie hodné pôvodných dvoch snímok. Jason tak nevzdal hold iba odkazu originálnych filmov, ale aj posolstvu a životu milovaného otca.

Snímka Krotitelia duchov: Dedičstvo je nostalgickým návratom k sci-fi a fantazijným filmom z 80. rokov, ktorá však prináša dostatočne veľa nových elementov, aby bola ideálnou dobrodružnou a rodinnou jazdou, na ktorú sa spolu s krotiteľmi vydá aj publikum prahnúce po duchárčine. 

Dobrodružnú sci-fi komédiu Krotitelia duchov: Dedičstvo prináša na plátna slovenských distribučná spoločnosť Itafilm.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *