Film Spider-Man: Bez domova predstihol v úspešnosti akékoľvek očakávania + VIDEO

Vedeli sme, že Spider-Man: Bez domova bude veľkou filmovou udalosťou. Ani v tých najbláznivejších snoch by sme však nepredpokladali, že sa stane gigantom, akým je teraz.

Na Slovensku pritiahol pred strieborné plátna doposiaľ takmer 110 000 divákov a tržby dosiahli vyše 740 000 Eur! Spider-Man: Bez domova sa tiež stal najsledovanejším filmom v pandemických časoch (konkrétne od 1.3.2020) a už 4. víkend po sebe sa udržuje na popredných priečkach rebríčka návštevnosti kín.

Za oceánom v Spojených štátoch amerických, je necelých 12 miliónov dolárov od toho, aby porazil Avatara a zaujal tretie miesto v rámci najzárobkovejších filmov v histórii USA. V rámci celého sveta sa tržby tejto snímky vyšplhali na takmer 1,8 miliardy dolárov! Po posledných dvoch Avengers filmoch, konkrétne podtituly Infinity War a Endgame, ide o tretí najzárobkovejší film v rámci Marvel Cinematic Universe. Vo veľkom štýle tak prekonal Black Panther či Captain Marvel. Okrem spomínaných úspechov ide o historicky najväčšie otvorenie Sony Pictures Entertainment (Columbia Pictures) a 3. najväčší otvárací víkend Marvel filmu.

Spider-Man: Bez domova je jednoznačným víťazom vo všetkých aspektoch, a to aj z pohľadu diváckych reakcií a hodnotenia kritikov. Michal Korec z kinema.sk napísal: „Má to 148 minút, ale po rokoch je to asi film, ktorý skončí a vy budete mať pokušenie kúpiť si lístok znova.“

Snímku Spider-Man: Bez domova prináša na plátna slovenských kín distribučná spoločnosť Itafilm

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *