Znovuotvorené kiná prevalcoval nový Spider-Man! + VIDEO

Aj napriek tomu, že sme si na snímku Spider-Man: Bez domova museli mesiac počkať, slovenskí diváci ho prijali s veľkým nadšením.

Vo vypredaných sálach sa ozývali nadšené výkriky fanúšikov, ktorí si užívali filmový megahit plný nečakaných prekvapení a nostalgických momentov. Euforické reakcie divákov trvali až do konca záverečných titulkov, a ak poznáte Marvel, vždy má pre nás niečo pripravené aj po nich.

“Len čo sme sa definitívne dozvedeli, že sa kiná opäť otvárajú, tak len za 3 dni sa nám podarilo v spolupráci s kinármi dostať na slovenské plátna Spider-Mana v rekordne krátkom čase. Záujem divákov bol obrovský. Za dva dni si Spider-Mana pozrelo na predpremiérach 28 tisíc divákov. To nemal historicky doposiaľ žiadny film na Slovensku a prihliadnuc na kapacitné obmedzenia v kinách, je to v rovine zázraku,“ hovorí marketingový manažér Itafilmu, Juraj Brocko.

Predpremiér Spider-Mana sa zúčastnilo 28 764 divákov a slovenské tržby dosiahli 207 018 €. Tieto čísla sa samozrejme odrazili aj na celkových tržbách, ktoré sa do dnešného dňa vyšplhali na neuveriteľných 1,6 miliardy dolárov a momentálne Spider-Man: Bez domova drží 8. miesto v rámci najzárobkovejších filmov v histórii.

Najnovšia Spider-Man snímka sa teší nielen finančnému úspechu, ale aj úspechu u filmových kritikov a divákov. Online agregátor filmových recenzií Rotten Tomatoes uvádza 93 % podiel priaznivých recenzií pri kritikoch a 98 % pri diváckom hodnotení.

Myslíme, že vás nemusíme veľmi presviedčať o tom, že Spider-Man: Bez domova je veľkým hitom a významným míľnikom v rámci návštevnosti kín počas stále prebiehajúcej pandémie, ale aj mimo nej. Veríme, že sa s vami aj ďalšími fanúšikmi uvidíme čoskoro v kine!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *