Nemali vlastne nič spoločné … ako sa ich vzťah nakoniec vyvinul? Skvelá komédia Stará láska nehrdzavie v slovenských kinách už tento mesiac!!! + VIDEO

Charlotte Field (Charlize Theron) je jednou z najvplyvnejších žien na svete. Je šikovná, krásna, vzdelaná, pracuje v diplomacii a má talent na všetko.

Fred Flarsky (Seth Rogen) je nadaný novinár na voľnej nohe, ktorý priťahuje problémy. Nemajú vôbec nič spoločné, až na to, že Charlotte bola kedysi jeho opatrovateľkou a on bol do nej zaľúbený.

Keď sa po rokoch náhodou stretnú, Charlotte, očarená jeho zmyslom pre humor, sa zrazu vráti v čase a spomenie si na svoje mladícke ideály.

V náhlom impulze ponúkne Fredovi, aby pre ňu písal prejavy pre práve spustenú prezidentskú kampaň. A hoci sa on v jej kruhoch pohybuje ako slon v porceláne, iskra preskočí a romanca je na svete … spolu so sériou neočakávaných incidentov na vysokej úrovni.

Pod režisérskou taktovkou Jonathana Levina sa vo filme objavia herecké hviezdy ako Charlize Theron, Seth Rogen, Andy Serkis, June Diane Raphael, O’Shea Jackson Jr. a ďalší. Film Stará láska nehrdzavie prináša od 11. júla 2019 na plátna slovenských kín distribučná spoločnosť Forum film.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *