Máme pre vás pripravené skvelé ceny!!! Súťažte s filmovou novinkou LEGO® príbeh 2 ešte dnes!

Po úspechu filmu LEGO® príbeh, ktorý položil základnú kocku nového fenoménu, sa opäť stretneme s hrdinami z mestečka Brickburg. V novom akčnom dobrodružstve sa obyvatelia pustia do boja za záchranu svojho milovaného domova.

Uplynulo takmer 5 rokov, odkedy bolo „všetko super“, a teraz musia čeliť novej obrovskej hrozbe, nájazdníkom z LEGO DUPLO®, ktorí ničia všetko rýchlejšie, ako to stíhajú obyvatelia znova vystavať.


V snahe poraziť nepriateľov a nanovo vyskladať harmóniu v Lego svete sa Emmet, Lucy, Batman a ich priatelia vydajú do vzdialených a neprebádaných galaxií.

Na spoločnej ceste otestujú svoju odvahu, kreativitu, majstrovské staviteľské schopnosti a v neposlednom rade odhalia, akí sú v skutočnosti výnimoční.

Pri príležitosti uvedenia filmu LEGO® príbeh 2 do slovenských kín, vám M magazín.sk v spolupráci s distribučnou spoločnosťou Continental film, prináša skvelú súťaž o filmovú LEGO stavebnicu, detské tričko a nafukovací mikrofón. Ako sa do súťaže zapojiť?

Stačí veľmi jednoducho splniť 3 základné podmienky:

  1. Staňte sa fanúšikom facebookovej stránky M magazín.sk tak, že jej dáte svoj LIKE „Páči sa mi to“
  2. Verejne zozdieľajte článok so súťažou, aby bol medzi vašimi príspevkami všetkým viditeľný
  3. Do komentára pod článok nám napíšte názov jednej z troch súťažných cien, ktorá by vás v prípade výhry najviac potešila

POZOR !!!!!

Súťaž prebieha do stredy 13. januára 2019! Všetkým súťažiam želáme veľa šťastia!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *