Legendy sa vracajú – Rocky a Creed opäť na filmovom plátne! Slovenskú premiéru si nenechali ujsť ani chlapci z Oktagonu + VIDEO

Sylvester Stallone, legenda akčných hollywoodskych filmov, sa vracia na plátna kín ako mentor a učiteľ Adonisa Creeda (Michael B. Jordan). Oboch čaká tvrdý boj – nielen v ringu, ale i mimo neho.

Legendy sa vracajú – Rocky a Creed opäť na filmovom plátne! Slovenskú premiéru si nenechali ujsť ani chlapci z Oktagonu

FOTO: Tony Stefunko

Film je pokračovaním príbehu nádejného šampióna v boxe Adonisa Creeda, ktorý sa pod vedením slávneho Rockyho pripravuje na dôležitý zápas.

Jeho súperom bude Viktor Drago (Florian “Big Nasty” Munteanu), syn Ivana Draga (Dolph Lundgren), ruského boxera, ktorý pred 30 rokmi zapríčinil v ringu smrť Adonisovho otca. Obaja synovia sa budú snažiť nielen poraziť toho druhého, ale zároveň naplniť odkaz svojich otcov.

V Cinema City EUROVEA sa konala premiéra snímky Creed II, ktorej sa zúčastnili aj praví bojovníci. Rady od slávneho Rockyho si prišli vypočuť aj Pavol Neruda a Ondrej Novotný, ktorí stoja za vznikom projektu Oktagon MMA.

Spoločnosť im robili bojovníci Robo Pukač, Marek Bartl a Fero Fodor. Nemohol chýbať ani najznámejší bojovník československej scény Attila Végh a Karol Ryšavý, ktorý svojím výkonom hviezdil na nedávnom Okrtagone 10. Páni odložili rukavice a nechali sa unášať prvotriednymi zostrihmi z boxerského sveta.

Creed II je filmom o návrate, ktorý oživí spomienky a znovu pripomenie, čo robí šampióna šampiónom. Na plátna slovenských kín prináša snímku Creed II od 22. novembra distribučná spoločnosť Forum film

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *