Najtemnejšia kapitola z univerza V zajatí démonov už aj na Slovensku!!! Dlhoočakávaný horor Mníška si fanúšikovia hrozivého napätia môžu vychutnať už aj dnes! + VIDEO

Keď mladá mníška z kláštorného opátstva v Rumunsku spácha samovraždu, priamo z Vatikánu sú vyslaní kňaz a mladá novicka, aby túto udalosť prešetrili. Spoločne odkrývajú príšerné tajomstvo. Riskujú nielen svoje životy, ale aj vlastnú vieru a samotné duše, pretože čelia zlomyseľnej sile v podobe démonickej mníšky, ktorá už predtým terorizovala publikum vo filme „V zajatí démonov 2“ a opátstvo sa tak stáva hrozivým bojiskom medzi žijúcimi a zatratenými.

Najtemnejšia kapitola z univerza V zajatí démonov už aj na Slovensku!!! Dlhoočakávaný horor Mníška si fanúšikovia hrozivého napätia môžu vychutnať už aj dnes! 

Pod režisérskou taktovkou Corina Hardyho sa v hlavných úlohách predstavia Demian Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Charlotte Hope a Bonnie Aarons.

Demian Bichir (otec Burke) sa narodil v Mexiku do rodiny divadelníkov. Bol nominovaný Akadémiou za hlavnú hereckú postavu v dráme Za lepší život z roku 2011. Bichir si zahral v sci-fi trileri Ridleyho Scotta – Votrelec. Najbližšie ho uvidíme v pripravovanom filme Chaos Walking, ktorého distribúcia je plánovaná na rok 2019, či v hororovom trileri The Grudge.

Taissa Farmiga (sestra Irene) bola tínedžerkou, keď stvárnila hlavnú postavu vo filme Higher Ground. Zaujímavosťou je, že režisérkou tohto filmu je jej sestra Vera Farmiga, ktorá v Cojnuring universe hrá Lorraine Warrenovú, ktorá spolu so svojím manželom vyšetruje paranormálne javy.

Hoci má Farmiga len 24 rokov, etablovala sa už ako všestranná filmová a seriálová herečka. Farmiga je momentálne úplne pohltená prácou na filme The Mule, ktorý režíruje Clint Eastwood. Okrem Mníšky ju túto jeseň môžeme vidieť v ďalších dvoch filmoch. Hrá po boku Hilary Swank v dráme What They Had a v októbri by sme ju mali vidieť v cestovateľskej komédii The Long Dumb Road.

Jonas Bloquet (Frenchie) je pôvodne z Belgicka, no neskôr sa presťahoval do Francúzska, aby sa naplno venoval svojej hereckej kariére. Bloqueta sme mohli vidieť vo filme Alone at My Wedding. Pracoval tiež s režisérom Lucom Bessonom na filmoch Mafiánovci a Valerián a mesto tisícich planét.

Corin Hardy (režisér) je oceňovaný filmár, ilustrátor, sochár a spisovateľ. Hardy v roku 2015 napísal a režíroval jeho debutový celovečerný film Posvätná hora.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Americký horor Mníška prináša od 6.9.2018 na plátna slovenských kín distribučná spoločnosť

Continental Film

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *