Súťažte o skvelé ceny s filmom Cesta za láskou! Žrebujeme troch výhercov!!!

Keanu Reeves a Winona Ryder sa po dlhej dobe stretávajú na filmovom plátne v komédii plnej kvalitného uštipačného humoru s názvom „Cesta za láskou“. Stretnú sa na svadbe ako hostia, ale romantická atmosféra, všeobecné veselie, smiech a šťastie sú im protivné. Tento víkend je potrebné hlavne prežiť, čo najskôr zmiznúť a nikoho z tých usmievavých svadobných hostí už nikdy nestretnúť.

Súťažte o skvelé ceny s filmom Cesta za láskou! Žrebujeme troch výhercov!!!

Keanu Reeves a Winona Ryder spolu v legendárnom filme Dracula vytvorili príbeh veľkej, úprimnej a čistej lásky. V komédii „Cesta za láskou“ na seba narazia ako večne nepríjemní a ufrflaní samotári na svadbe, kam jednoducho museli. Omylom sa dajú do reči už na letisku počas cesty a hneď zistia, že majú vlastne veľa spoločného: nenávidia ženícha, nevestu, svadby a zo všetkého najviac začnú nenávidieť seba navzájom.

Obaja by chceli byť úplne inde, najlepšie sami a hlavne sa navzájom nikdy nevidieť. Ich sarkazmus ich na akcii plnej šťastných ľudí, ktorí sa chcú baviť, postupne od všetkých ostatných izoluje, až jednoducho ostanú sami a musia sa začať rozprávať. A keď sa s niekým rozprávate a pijete pri tom víno, môže sa nakoniec stať čokoľvek.

Niekde hlboko možno majú aj srdce, nechcú sa ale s nikým baviť, od všetkého si držia odstup, niekedy sú veľmi nepríjemní a svoje okolie častujú iróniou a sarkazmom. Sú síce na zabitie, no napriek tomu máme filmových hundrošov radi. Nielen preto, že očakávame isté napravenie, ale predovšetkým preto, že sú jednoducho neodolateľní.

Jack Nicholson vo filme „Lepšie to už nebude“, Harrison Ford v „Šesť dní, sedem nocí“, Ondřej Vetchý v „Bezva ženskej na krku“, Julia Roberts v „Svadbe môjho najlepšieho priateľa“ alebo zlobor Shrek vo svojom močarisku. Budú Keanu Reeves a Winona Ryder rovnako neznesiteľní?

Pri príležitosti uvedenia filmu Cesta za láskou do slovenských kín, vám M magazín.sk v spolupráci s distribučnou spoločnosťou Bontonfilm prinášajú atraktívnu súťaž o tri hodnotné ceny:

  • kozmetický balíček Dermacol
  • pánske tričko
  • dámske tričko

Ako sa do súťaže zapojiť?

Stačí veľmi jednoducho splniť 3 základné podmienky:

  1. Staňte sa fanúšikom facebookovej stránky Movie magazín.sk tak, že jej dáte svoj LIKE „Páči sa mi to“
  2. Verejne zozdieľajte článok so súťažou, aby bol medzi vašimi príspevkami všetkým viditeľný
  3. Do komentára pod článok nám napíšte, ktorú z troch hodnotných cien by ste chceli vyhrať

POZOR !!!!!

Súťaž prebieha do nedele 9. septembra 2018! Všetkým súťažiam želáme veľa šťastia!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *