Aj vy by ste najradšej „zabili“ svojho súrodenca? Zabavte sa ešte dnes na skvelej francúzskej komédii Skorosestry!!! + VIDEO

Bývať v jednom byte s úplne cudzími osobami a navyše rozdielnymi povahami či spôsobom života je ako poriadne výbušná zmes, ktorá môže kedykoľvek explodovať. Od 23. augusta sa môžete o tom prísť presvedčiť do slovenských kín a pobaviť sa na francúzskej komédii Skorosestry, ktorú prináša distribučná spoločnosť Continental film.

Aj vy by ste najradšej „zabili“ svojho súrodenca? Zabavte sa ešte dnes na skvelej francúzskej komédii Skorosestry!!!

Hlavné hrdinky Lauren, Salma a Olívia sa pokúsia o vzájomne nažívanie, keď po smrti ich spoločného biologického otca, ktorého dovtedy nepoznala ani jedna z nich, zdedia nádherný byt v Paríži.

Tri „skorosestry“ pochádzajúce k úplne rozdielnych kultúr a vlastným pohľadom na veci sú voči sebe spočiatku nepriateľské a urobia všetko preto, aby si nerozumeli. Ako hovorí Saphia Azzeddinová, režisérka a scenáristka filmu: „Trochu to pripomína našu spoločnosť, kde si najprv k stolu prinášame rozdiely a zabúdame si zaželať „dobrú chuť“.“

Vo filme chcela poukázať aj na dnešnú spoločnosť a v nej zakorenené stereotypy cez tri rozdielne osoby, ktoré by sa bez pričinenia osudu nikdy nestretli a neoslovili sa, a donúti ich medzi sebou komunikovať, z čoho vyvstávajú rôzne komické situácie.

Laren je veľká kočka, ale nemá rovnaký zmysel pre priority ako väčšina ľudí. Je neustále na očiach a rada sa pretŕča na sociálnych sieťach. Klame seba a svoje okolie, zatiaľ čo reálne umiera hladom a potrebuje si nájsť skutočnú prácu.

Naproti nej je Olívia, ktorá sa nevie prispôsobovať novým zmenám a jej jediným cieľom je zachrániť rodinnú cukráreň a nájsť si ideálneho manžela. Najmladšou je Salma, učí históriou, je športovo založená a býva u svojej mamy na predmestí Paríža.

Film nakrúcali 28 dní a zaujímavosťou je, že byt v ktorom sa väčšina deja odohráva je reálny, len ho pre potreby produkcie premaľovali.

O tom, že vzájomné spolužitie troch „skorosestier“ bude dosť výbušnou záležitosťou sa presvedčíte už dnes v slovenských kinách.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *