Vyhrajte zájazd od Fischer-u, telefón, slúchadlá alebo hodinky od Samsung-u! V letnej súťaži od Cinema City vyhráva každý filmožrút

Milovníci filmov si do 14. augusta 2024 vychutnajú nielen skvelé filmové novinky, ale tiež hrajú o viac ako 50 tisíc cien. V letnej súťaži so Cinema City si môže užiť chuť výhry do 14. augusta 2024 každý.

Veľká letná súťaž so Cinema City je po roku späť. Aj počas tohto leta si môžete pri návšteve kina užiť chuť výhry. Stačí si kúpiť akékoľvek popcorn alebo nachos menu, odlepiť samolepku z krabice a po zotretí zistíte, ktorá z atraktívnych výhier je vaša. Či už si prídete vychutnať veselý animák, akčný film alebo romantiku, výhra čaká na každého z vás. Pripravených pre vás máme viac ako 50 tisíc cien, medzi ktorými nájdete zájazd od Fischer-u, telefón, slúchadlá alebo hodinky od Samsung-u. Vo veľkej letnej súťaži si môžete „zostierať“ aj víkendový pobyt v hoteli Sheraton, poukážku na nákup v Astratex, zaujímavé výhry od Vermont-u, vstupenky do 2D, 4DX, SUPERSCREEN, ale aj VIP a množstvo ďalších atraktívnych výhier. Pri návšteve VIP kinosál v Cinema City Eurovea dostane každý návštevník letáčik s rovnakou samolepkou, ako na krabičkách popcorn a nachos menu. Stačí si len vybrať z bohatej ponuky filmov v Cinema City a nezabudnúť si k vychutnaniu filmových noviniek svoje výherné popcorn alebo nachos menu. Súťaž, kde si každý užije chuť výhry, bude trvať do 14. augusta 2024.

Nenechajte si ujsť tieto filmové novinky

Úplne prvý film od štúdia Illumination Ja, zloduch mal premiéru v roku 2010. Od 4. júla 2024 je v kinách Cinema City štvrté pokračovanie tejto úspešnej série. Čas sa nedá zastaviť a to platí aj pre zloducha Grua. Stal sa z neho starostlivý tatko a manžel. Namiesto toho, aby vymýšľal geniálne zlodušské plány, sa snaží votrieť do priazne svojho malého syna Grua juniora. Ten má oveľa radšej svoju mamku Lucy a svojho otca permanentne privádza do zúrivosti. Gru má však trochu hlbšie vrásky kvôli zloduchovi menom Maxime Le Mal, ktorý ho šikanoval na základnej škole. Ten práve utiekol z väzenia, kam sa dostal s Gruovou pomocou a zo všetkého najviac túži po pomste. A pretože Liga proti zloduchom to považuje za hrozbu najzlovestnejšieho druhu, zapíšu Grua s rodinou do programu na ochranu svedkov, čo pre nich znamená novú identitu a pokojný život na predmestí. Na zvýšenie ich ochrany päť dobrovoľníkov z radov Mimoňov absolvuje špeciálny program. Vybavia ich super-schopnosťami, aby mohli zasiahnuť v prípade, že sa Gruovo krytie odhalí. Vychutnajte si poriadnu dávku zábavy a akcie s animovaným filmom JA, ZLODUCH 4 aj v obľúbených formátoch 4DX, SUPERSCREEN v Cinema City Aupark a v all inclusive sále VIP v Cinema City Eurovea.

Herecké kombo Scarlett Johansson a Channing Tatum sú nepochybne zárukou silnej chémie a nápaditého humoru. Kelly (Scarlett Johansson) je dravá newyorská marketérka a Cole (Channing Tatum) zase idealistický letový inžinier. Obaja pracujú na najväčšom vesmírnom projekte Apollo 11 a neznášajú sa. Kým Kelly má na starosti napraviť obraz NASA v očiach verejnosti a o detaily vesmírnej vedy sa nezaujíma, Coleova misia je dostať prvých ľudí bezpečne na Mesiac a späť a je mu jedno, že jeho astronauti sú väčšie hviezdy ako Beatles. Keď však spolu začnú tráviť viac času, zistia, že k sebe cítia viac, než boli pôvodne ochotní si priznať. Americká vláda má však o vesmírnej misii pochybnosti, a tak Kelly dostane príkaz zinscenovať falošné pristátie. Dokedy sa podarí Kelly toto tajomstvo pred Coleom utajiť? A ako ovplyvní ich vzťah? Uvidíte v romantickej komédii ZOBER MA NA MESIAC už 11. júla 2024 vo všetkých kinách Cinema City.

Pamätáte si na slovenský sitkom so sympatickými východniarkami, ktoré sa rozhodli presťahovať do hlavného mesta? V novej komédii sa ostrieľané veľkomeštianky vracajú naspäť domov, aby absolvovali tri svadby a jeden pohreb. Film KAVEJ s humorom rozpráva príbeh o tom, ako si možno sami občas komplikujeme život a nevnímame to, čo má skutočnú hodnotu. Je o láske, priateľstve a rodine. Dve kamarátky Veronika (Jana Kovalčiková) a Klára (Anna Jakab Rakovská) počas svojho pobytu doma zažijú rodinné a priateľské stretnutia plné situácií, ktoré ich životy otočia naruby. Počas troch svadieb a jedného pohrebu sa toho dokáže udiať naozaj veľa. Podarí sa im nájsť popri všetkých zážitkoch lásku, šťastie a svoje miesto pre život? Uvidíte v Cinema City od 18. júla 2024 alebo už 16. júla 2024 na obľúbenej Ladies Movie Night v Cinema City Eurovea.

Záver júla si okoreníme s nadupaným Marvel cross-overom DEADPOOL & WOLVERINE. Ryan Reynolds v úlohe drzého Deadpoola si rozhodne nebude dávať servítku pred ústa. Stojí pred ním náročná úloha – presvedčiť zúboženého bývalého X-mana Wolverina, aby sa k nemu pridal v súboji proti nebezpečnému nepriateľovi. Či sa mu to podarí, uvidíte v Cinema City od 25. júla 2024. Novinku si môžete vychutnať aj v obľúbených formátoch 4DX a SUPERSCREEN v Cinema City Aupark, vo VIP kinosálach v Cinema City Eurovea, ale aj cez 3D okuliare.

V slávnej redakcii medzinárodného života Československého rozhlasu pracujú pod vedením Milana Weinera odvážni novinári – celebrity svojej doby, ktorých plagáty zdobia steny mnohých domácností. Medzi vtedajšie ikony Vieru Šťovíčkovú, Luboša Dobrovodského či Jiřího Dienstbiera, prichádza mladík Tomáš. Netuší však, že miestni redaktori sú v hľadáčiku tajných služieb, ktorým vadí slobodné a necenzurované vysielanie rozhlasu. Tie sa o činnosť redakcie začnú zaujímať ešte viac, keď sa objaví kompromitujúca nahrávka, ktorej odvysielanie môže zmeniť celé dejiny. Čas sa kráti, napätie stúpa, treba konať. Ochráni Tomáš svojho mladšieho osirelého brata alebo sa spolu s ďalšími kolegami zapíše do histórie a zmení osud krajiny? To sa dozviete v česko-slovenskom thrilleri Vlny od 1. augusta 2024.

Krátko po tom, čo si Lily (Blake Lively) otvorí kvetinárstvo, stretne očarujúceho neurochirurga Rylea. Vznikne medzi nimi intenzívne spojenie, no hoci je Lily čoraz viac zamilovaná, nedokáže ignorovať Ryleovu temnú stránku. Po tom, čo narazí na svoju pravú lásku Atlasa, sa jej vzťah s Ryleom obráti naruby a Lily si uvedomí, že musí objaviť vlastnú vnútornú silu a urobiť neľahké rozhodnutie, ktoré ovplyvní celý jej život. Romantickú drámu podľa rovnomenného bestselleru od Colleen Hooverovej Končí sa to nami si môžete pozrieť vo všetkých kinách Cinema City od 8. augusta 2024.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *