Európsky futbalový sviatok UEFA Euro 2024 je už v plnom prúde! Filmový príbeh o najvyšších futbalových ambíciách a fenomenálnom talente príde aj do našich kín + VIDEO

Na veľké plátno mieri nové anime: BLUE LOCK THE MOVIE – EPISODE NAGI-. Táto novinka je prvým filmom, ktorý vychádza z akčnej športovej anime série BLUE LOCK a zároveň je spin-off príbehom o jednej z jej najobľúbenejších postáv – Nagim Seishirovi. Športový anime thriller príde na Slovensko 18. júla 2024.

V športovom anime akčáku BLUE LOCK THE MOVIE – EPISODE NAGI- sledujeme, ako znudený tínedžer Nagi Seishiro v sebe objaví skrytý futbalový talent a stane sa neuveriteľným fenoménom na ceste za najvyššou métou. Génia možno formovať, len ak ho najprv niekto objaví … a vzápätí fenomenálny talent a osobnosť útočníka Nagiho vyvolávajú ošiaľ vo futbalovom svete.

Futbal je tímový šport, no tu zabudnite na tímovú prácu. BLUE LOCK je špeciálny tréningový program, v ktorom je zaradených 300 talentovaných hráčov. Všetci snívajú o tom, že sa stanú absolútnou útočníckou špičkou a povedú japonské reprezentačné mužstvo k víťazstvu na najbližších Majstrovstvách sveta.

Ak však vypadnú z BLUE LOCKu, už nikdy nebudú môcť hrať v národnej reprezentácii a ich kariéra sa skončí. Len jeden, ktorého ego a zručnosti tromfnú ostatných, má šancu dostať sa na vrchol.

Séria a film vychádzajú z rovnomennej cenami ovenčenej mangy, ktorú píše Muneyuki Kaneshiro, ilustruje Yusuke Nomura a na pokračovanie vychádza v týždenníku Kodansha’s Weekly Shonen Magazine s 30 miliónmi výtlačkov. Vo formáte anime BLUE LOCK debutoval v októbri 2022 a stal sa jednou z najpopulárnejších sérií. Itafilm uvedie novinku už 18. júla 2024 v pôvodnom znení s českými titulkami.

“To je otrava.” Taká bola obľúbená fráza stredoškoláka Nagiho Seishira, keď ešte žil svoj nudný život. Jeho spolužiak Reo Mikage, ktorý sníva o víťazstve na majstrovstvách sveta, objaví Nagiho skryté futbalové schopnosti a inšpiruje ho, aby svoj talent zdieľal so svetom. Nagi jedného dňa dostane pozvanie do tajomného projektu BLUE LOCK, kde sa stretne s tými najlepšími útočníkmi z celej krajiny. Nagiho sen stať sa najlepším ho zavedie spolu s Reom do sveta, ktorý tento futbalový génius doposiaľ nepoznal.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *