Marián Miezga dáva svoj hlas najsarkastickejšiemu a zároveň najmilovanejšiemu kocúrovi na svete + VIDEO

Garfield si žije dokonale šťastný domácky život, lebo si už ako malé mačiatko adoptoval svojho majiteľa Jona. Ten má preňho ideálne kreslo na slastné leňošenie, obrovskú telku a stará sa mu o pravidelný prísun lasagní, pizze a ďalších dobrôt.

A celkom fajn kamoša psíka Odieho. No keď sa na scéne objaví Garfieldov dlho stratený otec Vic, svetoznámy lenivec (ne)dobrovoľne zlezie z gauča a spolu sa vydajú za dobrodružstvom. Tam vonku.

Kultového oranžového kocúra, čo miluje jedlo a neznáša pondelky, netreba nijako zvlášť predstavovať veľkým ani malým. Keď Jim Davis prvýkrát nakreslil tohto chlpatého majstra sarkazmu, ťažko mohol tušiť, že trojobrázkové Garfieldovské kreslenky sa stanú neprehliadnuteľným pop-kultúrnym fenoménom.

Vychádzajú každý deň už neuveriteľných 44 rokov a každý deň si ich pozrie 200 miliónov ľudí. Len na sociálnych sieťach má Garfield vyše 16 miliónov sledovateľov.

Postavy z komiksu Jima Davisa ožívajú vo filme pod režisérskou taktovkou Marka Dindala (Udatné kuriatko, Vladárova nová tvár). Zoznámime sa aj s novými tvárami – Garfieldovým tajomným otcom Vicom (po slovensky hovorí hlasom Pavla Topoľského) či s pomstychtivou mačacou potvorou Jinx (Peťa Polnišová).

Ďalej budeme počuť Vladimíra Jedľovského, Zuzanu Kubovčíkovú Šebovú, Mareka Fašianga, Kamila Mikulčíka, Martina Zatoviča a ďalšie známe hlasy. Režisérom slovenského dabingu, ktorý pripravuje Sunrise Studio, je Michal Hallon.

Príďte sa zabaviť s rodinou a kamošmi na animovanom Garfieldovi vo filme po slovensky v kinách už 2. mája 2024!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *