Predstavujeme čerstvú česko-slovenskú nehorázne bláznivú komédiu Jedeme na teambuilding + VIDEO

Ešte sa nestalo, aby z firemného teambuildingu vyšiel niekto s čo len jednou nitkou suchou. Preto sa o udalostiach, čo sa nestali, spoločne udatne mlčí.

Tentokrát sa však bude žúrovať za firemné v plnej kráse, priamo pred očami publika. Niektorí sa dokonca aj budú snažiť vyhrať tímovú súťaž.

Ako si to rozdajú krásavice z Teplic, žúristi z Brna a machri zo Slovenska? To nám ukážu Jakub Prachař, Vojta Kotek, Anna Polívková, Robin Ferro, Erika Stárková, Petra Polnišová, Richard Autner, Alexander Bárta, Evelyn, Samuel Procházka, Bekim a Robo Jakab.

Čo sa stane na teambuildingu, zostane na teambuildingu. Nová bláznivá komédia od tvorcov filmu Známi neznámi je tu už čoskoro. Ambiciózneho korporátneho zamestnanca Aleša (Jakub Prachař) jeho narcistický šéf (Alexander Bárta) namiesto povýšenia preloží na najhoršie oddelenie – do call centra.

Tam veľmi rýchlo musí prísť na to, ako spolu s trafenou konšpirátorkou Marcelou (Petra Polnišová), neurotickým nihilistom Michalom (Vojta Kotek), vzorňáčkou Jitkou (Anna Polívková) a ďalšími bizarnými kolegami vytvoriť zohranú partiu.

Len tak môže počas teambuildingového víkendu poraziť bývalých kolegov, zachrániť svoje nové oddelenie pred zrušením a hlavne nájsť stratenú sebaúctu.

Pochechtávať sa môžete už teraz a na plné kolo sa budete smiať v kinách od 11. januára 2024

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *