Trailer filmu Fantastické zvery: Tajomstvá Dumbledora vás zavedie do obľúbeného čarodejníckeho sveta + VIDEO

V apríli 2022 budú mať všetci fanúšikovia a fanúšičky čarodejníckeho sveta Harryho Pottera príležitosť vrátiť sa medzi svoje obľúbené postavy a zažiť unikátne dobrodružstvo. Do kín príde tretia časť série Fantastické zvery, tentoraz s podtitulom Tajomstvá Dumbledora.

Nakrútil ju režisér David Yates, ktorý má na svedomí obe predchádzajúce časti série, ale aj štyri filmy z pôvodnej „potterovskej“ série. Na scenári aktuálnej snímky sa podieľala dokonca aj samotná Potterova stvoriteľka – spisovateľka J. K. Rowlingová.

Profesor Albus Dumbledore v príbehu prichádzajúceho filmu vie, že mocný temný čarodejník Gellert Grindelwald je na ceste prevziať moc nad čarodejníckym svetom.

Nedokáže ho zastaviť sám a preto poverí magizoológa Mloka Scamandera, aby viedol neohrozený tím čarodejníkov, čarodejníc a jedného chrabrého muklovského pekára na nebezpečnej misii, počas ktorej stretnú staré aj nové fantastické zvery i rastúcu armádu Grindelwaldových nasledovníkov. Ako dlho však bude môcť Dumbledore zostať stranou, keď sa hrá takmer o všetko?

V snímke Fantastické zvery: Tajomstvá Dumbledora sa na plátna kín vráti Eddie Redmayne ako magizoológ Mlok Scamander, Jude Law ako Albus Dumbledore, Katherine Aterstone ako Tina Goldstein či Ezra Miller ako Credence Barebone. K obsadeniu sa pridá obľúbený herec dánskeho pôvodu Mads Mikkelsen, ktorý stvárni obávaného Gellerta Grindelwalda.

Dobrodružný film zo sveta plného kúziel a neustále zápasiaceho dobra so zlom, prinesie na plátna slovenských kín distribučná spoločnosť Continental film

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *