Macaulay Culkin a Jared Leto hviezdami prehliadkového móla! Módnu show značky Gucci stojí za to vidieť! + VIDEO

Vidieť známe tváre na prehliadkovom móle značky Gucci nie je ničím výnimočným. Veď ryba smrdí od hlavy a samotná rodina Gucci, vrátane kreatívneho riaditeľa Alessandra Micheleho, je viac než len plná hviezd (a to teraz nie vďaka novému filmovému spracovania Klan Gucci v hlavnej úlohe s Lady Gaga).

Macaulay Culkin

Najnovšia módna prehliadka s názvom Love Parade pritiahla na prehliadkové mólo už ostrieľané hviezdy strieborného plátna, ako je napríklad Jared Leto či Jodie Turner-Smith. Lákavé, no nič prekvapujúce … už sme ich takto videli … až do jedného výnimočného okamihu.

Mnohých prítomných, ale i tých, ktorí si vychutnávali tento módny sviatok pred streamovacími zariadeniami, dvihol zo stoličiek príchod bývalej detskej hviezdy – Macaulaya Culkina. Bol to doslova dejový zvrat, ktorý značke Gucci rozhodne vyšiel.

Hviezda série filmov Sám doma si pohodovým štýlom vykračovala po Hollywood Boulevard v nostalgickej kombinácii havajskej košele pod bomberou s kvetinovou potlačou.

Jennifer Tilly

Do toho tónované slnečné okuliare v štýle sedemdesiatych rokov, široké nohavice a štýlové dreváčiky. Outfit, ktorý milo prekvapil a patril medzi tie, ktoré sa oplatí vidieť.

Hviezda Macaulaya Culkina žiari v porovnaní s 90. rokmi, kedy bol najslávnejším chlapcom na planéte, už len veľmi slabo.

Natasha Lyonne

Známy herec tak vďaka úlohe modela vyšiel aspoň na chvíľku z tieňa svojho mladšieho brata, ktorého filmový svet dnes doslova miluje.

Kieran Culkin, ktorý predviedol svoje komediálne schopnosti v ôsmich rokoch ako Macaulayov bratranec Fuller vo filme Sám doma, si dnes získava armádu fanúšikov ako Roman Roy, v zbožňovanom hite HBO – Boj o moc.

Dakota Johnson a Billie Eilish

Známymi tvárami sa to hemžilo nielen na prehliadkovom móle, ale aj v hľadisku. Viac vám už ale prezradí naša fotogaléria.

Miley Cyrus a Billie Eilish

FOTO: Amy Sussman/Getty Images; Matt Baron/Shutterstock; Jordan Strauss/Invision/AP/Shutterstock

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *