Venom 2: Carnage prichádza láme vo svete rekordy v návštevnosti kín + VIDEO

Večne nenažraný mimozemský symbiont v podaní charizmatického Toma Hardyho pohltal rekordy za oceánom a aj v Rusku! Prvotné odhady štúdia Sony Pictures Entertainment predpokladali finančný zárobok 40 miliónov USD počas úvodného víkendu v amerických kinách.

Aj keď sa tieto čísla možno zdajú nízke, brali primárne do úvahy nevyhnutné obmedzenia a oprávnené obavy z novej pandemickej éry.

Populárny zubatý antihrdina sa však nenechal zahanbiť a po premiérovom víkende sa finančné výnosy vyšplhali na úctyhodných 90,1 miliónov USD! Ide tak o najväčší finančný úvod počas globálnej zdravotnej krízy a historicky o druhé najväčšie filmové otvorenie v mesiaci október.

Rovnaké rekordy lámali aj výsledky v Rusku a Latinskej Amerike. V Rusku sa víkendové tržby vyšplhali na neuveriteľných 13 miliónov USD napriek pandemickým opatreniam s povolenou návštevnosťou 50 % kapacít kín a stali sa suverénne najúspešnejším filmom roka a historicky najúspešnejším filmom štúdia Sony Pictures Entertainment a Columbia Pictures.

Sú to skvelé správy pre produkčné spoločnosti, štúdiá a prevádzkovateľov kín, keďže nevolajú na poplach nenávratného konca filmom na strieborných plátnach ako mnohí neprajníci predpovedali.

Pokračovanie úspešného Venoma sprevádza aj nová pieseň „Last One Standing“ od Skylera Greya, spolu s Polo G, Mozzym a Eminemom.

Tom Hardy sa vracia na plátna kín ako smrtiaci ochranca Venom, jedna z najväčších a najkomplexnejších postáv z komiksového sveta Marvel.

Film režíroval Andy Serkis a spolu s Hardym si v ňom zahrajú Michelle Williams, Naomie Harris a Woody Harrelson ako záporák Cletus Kasady/Carnage.

Film Venom 2: Carnage prináša na plátna slovenských kín distribučná spoločnosť Itafilm

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *