Bude to najlepší animovaný film tohto roka? Tvorcovia Spider-Mana a LEGO Príbehu prichádzajú s ďalším skvelým príbehom + VIDEO

Obľúbené štúdio Sony Pictures Animation, ktoré už má na svojom konte také trháky ako Hotel Transylvánia či oscarový animák Spider-Man: Paralelné svety, prichádza s ďalšou horúcou novinkou. Pohodový rodinný výlet Mitchellovcov predpovedá pokojný príbeh … až kým ho nepokazí celosvetová vzbura robotov.

Ako sa s týmto apokalyptickým problémom popasujú jednotliví členovia rodiny? V novej rodinnej komédii s názvom Pripojení sa už teraz môžete tešiť na poriadnu dávku humoru, inovatívnej animácie a štýlových akčných scén.

V bežnom rodinnom živote Mitchellovcov sa nájdu i mnohí z nás. Tínedžerku Katie prijali na vysnívanú školu a tá sa nevie dočkať nového života mimo domu. Otec však nesie odchod dcéry ťažko, a tak sa rozhodne, že ju miesto letiska zavezie rovno do školy.

Spolu s večne optimistickou mamou, mladším bratom a rodinným mopslíkom sa tak vyberajú na nedobrovoľný rodinný výlet cez celú krajinu, ktorý je však náhle prerušený vzburou robotov. Mobily, chladničky či hriankovače chcú získať vládu nad ľudstvom a zdá sa, že Katie a jej rodina môžu byť jedinou nádejou na jeho záchranu.

Nielen zaujímavý príbeh, ale i skvelý tvorivý tím sľubujú neopakovateľné filmové dobrodružstvo. Mike Rianda, úspešný scenárista populárneho animovaného seriálu Mestečko záhad, sa v prípade Pripojených zhostil nielen scenára, ale vôbec po prvýkrát i režisérskej stoličky. Rovnakých postov sa zhostil i scenárista Jeff Rowe. Producentmi filmu sú Phil Lord a Christopher Miller, režiséri úspešného LEGO Príbehu, či producenti oscarového filmu Spider-Man: Paralelné svety.

Animovanú komédiu Pripojení prinesie od 17. septembra 2020 na plátna slovenských kín distribučná spoločnosť Itafilm.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *