Nová sfilmovaná Evitovka to v slovenských kinách „roztočí“ už začiatkom roka 2020! Na ktoré herecké esá sa môžete už teraz tešiť? + VIDEO

Nový film úspešného tímu stojacim za kasovým trhákom Všetko alebo nič, ktorý lámal rekordy v roku 2017, vstúpi do slovenských kín už začiatkom budúceho roka. Aj tentokrát sa na snímku môžu tešiť fanúšikovia knižných bestsellerov spisovateľky Evity Twardzik Urbaníkovej.

Adaptácia knižného románu Príliš osobná známosť sa pod rovnakým názvom predstaví slovenským filmovým fanúšikom v podaní mnohých hereckých es.

Pre tých, ktorí majú túto knihu vo svojich zbierkach, netreba dejovú líniu nijak špeciálne predstavovať. Tí, ktorí ale naopak uprednostni film pred knihou, sa môžu tešiť na príbehy troch žien, ktoré sa poznajú, alebo sa ešte len poriadne spoznajú.

Spája ich priateľstvo, muž a malé päťročné dievčatko. Simona si nanovo buduje život po tom, čo sa rozvedie a syn sa rozhodne žiť s otcom. Natáliu si nájde láska v podobe vdovca s malou dcérkou a obetavou babkou. A Eva aj v dôchodkovom veku zisťuje, že do jej života stále patrí láska a to nielen tá k vnučke, ale i partnerská.

Niekedy stačí málo, aby sa z kratochvíle vyvinul pevný vzťah, a ešte menej stačí na to, aby sa starostlivo vyskladané šťastie rozbilo na tisíc kúskov. Film o láske k mužom, k deťom, k sebe samým, o zodpovednosti za tých, ktorých milujeme, a aj za tých, ktorí ich milovali pred nami. Je to film, v ktorom sa mnohé z nás nájdu. Pripravte sa na úsmevný, miestami dojímavý príbeh, ktorý je dôkazom toho, že spôsobov lásky je toľko, koľko je ľudí na zemi.

Kým v knihe si obraz jednotlivých postáv sami dotvárame, vo filmovom spracovaní Príliš osobnej známosti sú tváre jednotlivých postáv jasné. V hlavnej úlohe sa predstaví česká herečka Petra Hřebíčková, sekundovať jej bude Tatiana Dyková (predtým Vilhelmová) a dámske trio uzavrie Eliška Balzerová. Šarmantné mužské postavy, ktoré hrdinkám zamotajú životy, stvárňujú srbskí herci Branislav Trifunović, Predrag Manojlović a Chorvát Janko Popović Volarić. Zo slovenských hercov sa vo filme objavia Ľuboš Kostelný a Marián Mitaš.

Ďalšia filmová spolupráca režisérky Marty Ferencovej a známeho producenta Petra Núñeza, vznikla v česko-slovenskej koprodukcii spoločností JOY DEPARTMENT, NUNEZ NFE a TRINITY PICTURES.

Do slovenských kín ju od 16. januára 2020 uvedie distribučná spoločnosť Continental film.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *