Mimozemšťania a tajní agenti žijúci medzi nami! Noví Muži v čiernom už aj v našich kinách! + VIDEO

V pokračovaní legendárnej sci-fi komédii, zachraňuje svet pred novou vesmírnou hrozbou dvojka známa z populárnej marvelovky Thor: Ragnarok.

Spoznáte ich na kilometer – čierny oblek, okuliare, dokonalé účesy a … zariadenie, ktoré vás prinúti zabudnúť na to, čo ste práve videli.

Milovaná séria Muži v čiernom je späť a s ňou aj svet plný mimozemšťanov žijúcich v utajení medzi nami!

Do slovenských kín vstúpil nový diel obľúbenej série Muži v čiernom, tentokrát s podnázvom Globálna hrozba. V letnej novinke plnej humoru a akcie sa predstaví nová dvojica agentov, ktorých chémia sa osvedčila už v megaúspešnej marvelovke Thor: Ragnarok: samotný Thor Chris Hemsworth a bojovníčka Valkyrie Tessa Thompson. Príďte do kina a vráťte sa do sveta, ktorý si zamilovali celé generácie divákov.

Muži v čiernom od nepamäti chránili Zem pred nebezpečenstvom z vesmíru. V novom dobrodružstve však stoja proti hrozbe, s akou sa ešte nestretli: zradcovi v ich vlastných radoch.

V novej časti sa predstaví aj nové herecké obsadenie. Mužmi v čiernom budú opäť herecké hviezdy prvej ligy, tentokrát ide o osvedčené duo z úspešnej marvelovky Thor: Ragnarok. V hlavných úlohách sa ako Agent H predstaví sám Thor – Chris Hemsworth – ktorého parťáčkou bude americká herečka Tessa Thompson, ktorá si v komiksovke strihla rolu Valkyrie. Ich šéfov si zas zahrali hollywoodske legendy – nad Agentom H bude stáť Liam Neeson (96 hodín) ako hlava britskej pobočky Mužov v čiernom a ako šéfka amerického úradu sa vracia Emma Thompson (Láska nebeská).Tešiť sa môžete aj na návrat obľúbených mimozemšťanov žijúcich medzi nami, no tiež novú dávku utajených vesmírnych votrelcov a špeciálnych technológií.

Nenechajte si ujsť akčnú sci-fi komédiu Muži v čiernom: Globálna hrozba, ktorú od 13. júna 2019 prináša do našich kín distribučná spoločnosť Itafilm

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *