Lovec Kraven v novom traileri sľubuje nemilosrdnú akciu + VIDEO

Fanúšikovia akčných thrillerov, tešte sa! Na filmové plátna prichádza Aaron Taylor-Johnson ako nemilosrdný Lovec Kraven v príbehu o zrode jedného z najdrsnejších a najzáhadnejších nepriateľov Spider-mana. Snímka bude v kinách vďaka distribučnej spoločnosti Itafilm od 12. decembra 2024, ale už teraz si pozrite nový adrenalínový trailer.

Čerstvo zverejnená ochutnávka sľubuje brutálne drsnú akciu, keď anti-hrdina Kraven bez mihnutia oka loví svoje obete príšernými spôsobmi, od bodania tesákom do krku, lapania do medvedích pascí, či skokom do neznáma cez zatvorené okno.

Vďaka svojmu mimoriadnemu spojeniu so zvieratami sa z obávaného zabijaka mení na krvilačného lovca s neomylnými inštinktmi a nezastaví ho ani snehová búrka. V honbe o najcennejšiu trofej sa ale sám môže stať korisťou nečakane mocných protivníkov. Kto sa stane najobávanejšou loveckou legendou?

V snímke sa predstaví aj Russell Crowe ako gangster Nikolai Kravinoff – Kravenov otec. Mimochodom, ktorý z nich je väčší šialenec? Zažiaria aj Ariana DeBose, Fred Hechinger, Alessandro Nivola a Christopher Abbott. Snímku režíroval J. C. Chandor (Deň pred krízou) a na scenári sa podpísali tvorcovia Equalizera (Richard Wenk) – o šokujúcu chladnokrvnosť a invenčnú akčnú choreografiu teda isto nebude núdza.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *