Rozkošné zvieratká zo Sylvanian Families mieria do kina! + VIDEO

Sylvanian Families sú hračkárskym fenoménom. Utešené zvieracie rodinky poznáme aj z výkladov našich obchodov a ich obľuba stále narastá. Deti na celom svete sa z nich tešia už od roku 1985 a za ten čas sa rodinky poriadne rozrástli – dnes medzi nimi nájdeme zajačiky, mačky, psy, ježkov, veveričky, opice, tučniaky, ale aj množstvo doplnkov pre ich štýlový život.

A štýlový bude aj film, ktorý 15. augusta 2024 príde do slovenských kín! Tešiť sa môžeme na snímku Sylvanian Families: Freyin darček, v ktorom sa objaví hneď niekoľko týchto rodiniek.

Za vysokými horami a hustými lesmi, sa v príbehu filmovej novinky rozprestiera dedinka Sylvania. Práve v nej žijú Sylvanian Families a v jednej z rodiniek aj hlavná hrdinka filmu – Freya, priateľské králičie dievčatko, ktoré rado organizuje oslavy pre ostatné deti, všetkým pomáha, a preto nesmie nikde chýbať.

V dedine onedlho začne každoročný festival Slávnosť hviezd, a zatiaľ čo sú všetci nadšení a pripravujú svoje festivalové kúsky, Freya má problém. V deň festivalu má jej mamička narodeniny a ona vôbec netuší, aký darček jej dať. A k tomu ešte dostala dôležitú úlohu – vybrať Strom roka, ktorého vyhlásenie je hlavnou udalosťou festivalu. Podarí sa Freyi všetko zvládnuť? Aký darček napokon jej mamička dostane? A ktorý strom je ten najkrajší?

Na množstvo otázok bude hľadať odpovede animovaný film Sylvanian Families: Freyin darček v kinách už v polovici augusta.

Snímku v slovenskom znení uvedie do kín distribučná spoločnosť Continental film

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *