Pitt a Clooney po 15 rokoch znova spolu na veľkom plátne! + VIDEO

Svoje herecké majstrovstvo už v septembri naplno rozbalia charizmatické megahviezdy Brad Pitt a George Clooney, ktorí sa naposledy stretli na pľaci v skvele zohratej lupičskej partii Dannyho Oceana, čo je už dobrých 15 rokov. V novej akčnej komédii Vlci však o zohratosti nemôže byť ani slovo. Obaja sa totiž predstavia ako elitní čističi, ktorí upratujú miesta činu a iných nehôd – výhradne ako vlci samotári.

Jedného dňa sa však na džobe znenazdajky objavia obaja a k svojej veľkej frustrácii sú nútení spolupracovať. Čo všetko by sa len mohlo v ich bežnom pracovnom dni skomplikovať? Napovie vám nový trailer, v ktorom nie je núdza o štýlové akčné naháňačky a napínavé strieľačky.

Autorom scenára a zároveň režisérom je Jon Watts (Spider-Man: Návrat domov). Brad a George sa na filme podieľajú aj producentsky. Spolu s nimi vo filme uvidíme Amy Ryan (Kancel, Iba vraždy v budove), Austina Abramsa (Eufória) a Poornu Jagannathan. Po Napoleonovi si Sony Pictures a Apple TV zopakujú partnerskú spoluprácu aj pri svetovej distribúcii tejto filmovej novinky. Na Slovensku Vlkov do kín uvedie Itafilm už v septembri.

EXKLUZÍVNE V KINÁCH OD 19. SEPTEMBRA 2024!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *