Najneobyčajnejšia superhrdinka marvelovského sveta prichádza do kín + VIDEO

Na rozdiel od väčšiny fyzicky silných a obratných superhrdinov, najmocnejšou zbraňou Madame Web je jej myseľ. Po dramatickej nehode sa u nej začína rozvíjať jasnozrivosť. Zo začiatku pochybuje o svojom zdravom rozume, no potom pochopí, že naozaj vidí útržky budúcnosti a dokonca ju môže zmeniť. Aby však naozaj dokázala odvrátiť smrteľné nebezpečenstvo, musí najskôr rozlúštiť záhady svojej minulosti a zistiť, čo ju spája s tromi dievčatami na prahu dospelosti.

Okrem toho, že ich Cassie zachraňuje pred zákerným zloduchom, pomáha im objaviť ich skutočné nezlomné ja a tak sa z osamelých sólistiek stávajú odvážne nerozlučné priateľky.

Ako Cassie sa predstaví Dakota Johnson (kto by ju nepoznal z Päťdesiat odtieňov sivej), ktorá si v rámci prípravy na svoju úlohu zgustla na kaskadérskom tréningu. Väčšinu scén za volantom sanitky bravúrne odjazdila ona sama. Kvôli scénam pod vodou absolvovala aj  tréning, pri ktorom sa naučila zadržať dych na takmer tri a pol minúty. A aby zvládla súboje, trénovala sebaobranu holými rukami.

Sydney Sweeney (Euphoria, White Lotus, Miluje ma, nemiluje ma) dodala, že veru dva mesiace všetky herečky makali podľa individuálneho plánu na kondičke, svaloch, flexibilite a ladnosti vo vzduchu. Isabela Merced (The Last of Us, Transformers: The Last King) a Celeste O’Conor (Krotitelia duchov: Dedičstvo, Niekde medzi) tiež potvrdili, že sa v rámci prípravy na svoje úlohy učili pohybovať ako pavúky a veľa času strávili vo vzduchu pri vzdušnej akrobacii. Hlavného záporáka stvárňuje Tahar Rahim (Napoleon, Mauritánec – Denník z Guantanáma), ktorý si takisto užil intenzívnu fyzickú prípravu a v Spidey svete sa v žiadnom prípade nestratí.

Madame Web to vidí celkom jasne: keď raz baby držia spolu, je to pecka! Presvedčte sa v kinách už od 15. februára 2024, príležitosť sa isto nájde.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *