Zoznámte sa s Cassandrou Webb, nezvyčajnou hrdinkou z marvelovského sveta + VIDEO

Je to jediná jasnovidka široko-ďaleko a aj v priľahlých galaxiách, ktorá vidí budúcnosť nie v guli, ale v pavučine. Ako sa k tomu dostala? Práve o tom rozpráva akčný film Madame Web.

Cassie Webb (Dakota Johnson, známa z filmovej série Päťdesiat odtieňov) je „normálnou“ hrdinkou každý deň. Pracuje totiž ako záchranárka, a tak má zachraňovanie ľudských životov za dramatických okolností doslova v popise práce. Režisérka S. J. Clarkson (The Defenders, Anatómia škandálu) hovorí: „Taký Spider-Man si akčne poletuje vzduchom na pavučinách, Venom či Hulk menia podobu priam mýtickým spôsobom. No Cassandrine schopnosti sú skôr psychologické a vďaka nim môže zmeniť budúcnosť.“

Cassie sa najskôr zľakne, že stráca rozum, keď začne vidieť útržkovité záblesky budúcnosti. V skutočnosti je však hyper-inteligentná jasnozrivá telepatka a práve myseľ je jej najmocnejšou superschopnosťou. To zistí, keď nečakane zachraňuje tri mladé ženy pred nebezpečným zločincom. Cassie hrá opreteky s časom, aby odhalila, ako je s nimi spojená. Okrem toho musí odhaliť tajomstvo svojho pôvodu, spoznať svoje poslanie … ale najmä svoj osud. A zvládnuť tú najťažšiu skúšku.

Akčný film Madame Web je spin-off k populárnym príbehom o Spider-Manovi. Predstavuje záchranárku Cassie (Dakota Johnson), ktorá po smrteľnej nehode nielenže znovu ožije, ale tiež získa nadprirodzené schopnosti. Teraz musí čeliť záhadnému Ezekielovi Simsovi, ktorý je na stope svojim najnovším obetiam v snahe zmeniť budúcnosť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *