Najlenivejší kocúr na svete príde na strieborné plátna + VIDEO

Veru, animovaný Garfield vo filme sa chystá na strieborné plátna v máji 2024. No povedzte, ktorý iný ufrfľaný lenivec si viac zaslúži osláviť narodeniny vo veľkom štýle novým filmom?

Na to, aký je pohodlný, sa sarkastický kocúr z pera Jima Davisa môže pochváliť celkom slušnými úspechmi – dnes je franšízou v hodnote 1 miliardy USD. 200 miliónov ľudí si každý deň prečíta nejaký Garfieldovský komiks. Mimochodom, vychádzajú už 44 rokov. Kníh o ňom vyšlo 73. Klasický trojobrázkový pás o Garfieldovi je najčastejšie publikovaným comic stripom na svete. Ešte aj na sociálnych sieťach boduje so 16 miliónmi sledovateľov.

Réžie nového animáku o Garfieldovi sa chopil Mark Dindal (Udatné kuriatko, Vladárova nová tvár). Garfield v origináli prehovorí hlasom Chrisa Pratta (Strážcovia galaxie). Jon, ktorého si adoptoval za majiteľa, bude znieť ako Nicholas Hoult (Veľká, X-Men, Šialený Max). Samuel L. Jackson narozpráva jeho fotra Vica a cica Jinx bude znieť hlasom Hannah Waddingham (Ted Lasso, Hry o tróny).

Zatiaľ si na Garfieldovu počesť dajte šlofík alebo lasagne, ale hlavne si pozrite prvý trailer po slovensky, ktorý vám prináša Itafilm.

Neznáša pondelky a miluje lasagne a šlofík. Obľúbený oranžový kocúr Garfield sa vracia v novej animovanej komédii! Keď sa na scéne objaví jeho stratený otec Vic, Garfield sa rozhodne vydať sa s ním za dobrodružstvom. Čoskoro však zistí, že jeho otec má tajomstvo, ktoré prinesie lavínu vtipných situácií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *